Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Wat hoor je als je luistert

Wat je hoort als je luistert is een workshop over de fenomenologie van de muziek. In deze workshop leert u het muziek maken op een andere manier te benaderen. Vanuit de klank in plaats van vanuit notenschrift of techniek. Hoe muziek gespeeld wordt, hangt af van de klankbeleving in het moment. Er zijn geen regels of leidraad, het draait om het moment. Er wordt gezocht naar de directe relatie tussen mens en muziek. Hoe wordt een klank die uit stilte ontstaat ervaren? En hoe wordt de voortgang van de muziek daarna beleefd. De workshop is een actieve workshop en bestaat niet alleen uit theorie. Het is de bedoeling dat er samen muziek wordt gemaakt en dat we letterlijk de klanken samen zullen ervaren. De workshop “wat hoor je als je luistert” wordt gegeven door Lex Oosthoek. Naast deze workshop geeft hij ook vioollessen.

Muziek Onderwijs Centrum

De workshop “wat hoor je als je luistert” wordt gegeven in het Muziek Onderwijs Centrum in Spijkenisse. Hier geven verschillende gediplomeerde muziekdocenten les in verschillende instrumenten. Ieder met hun eigen visie en methode maar bij allemaal staat het plezier in de lessen en in het maken van muziek centraal.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze workshop of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt hier ook een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat hoor je als je luistert