Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Muziekles Hoogvliet

Voor muziekles in Hoogvliet of omgeving en dan specifiek voor lessen in viool kunt u terecht bij Lex Oosthoek. Lex heeft jarenlange ervaring als viooldocent. Hij geeft les aan volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. In zijn muziekles voor Hoogvliet en omgeving maakt hij gebruik van zijn eigen methode waarbij het in contact komen met de eigen klank centraal staat voor leerlingen. Luisteren in het moment is daarbij belangrijker dan de techniek. Zo ontwikkelt iedereen zijn eigen individuele geluid. Want de muziek, dat ben jij!

Over Lex Oosthoek

Naast zijn ervaring als docent muziekles in Hoogvliet is Lex Oosthoek een ervaren orkestviolist en dirigent. Ook geeft hij cursussen en workshops over de fenomenologie van de muziek, de oorsprong van de methode die hij in zijn lessen gebruikt.

Kinderen, volwassenen en senioren

Naast kinderen zijn ook volwassenen en senioren van harte welkom. U bent nooit te oud om een nieuw muziekinstrument te leren spelen. Ook als u nog niet eerder een instrument heeft gespeeld of geen notenschrift kunt lezen zijn de muzieklessen van Lex Oosthoek goed te volgen.

Vrijblijvende proefles

Het is ook mogelijk om bij mij thuis te komen in Rotterdam. U kunt vrijblijvend een proefles aanvragen of een van onze lessen in het MOC bezoeken om een beter beeld te krijgen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Op de website vindt u onze contactgegevens.

Muziekles Hoogvliet