Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Muziekles Rotterdam

Bent u op zoek naar muziekles in Rotterdam of omgeving? Wat dacht u van viool? Heel lang werd gedacht dat de viool een heel moeilijk instrument is om te bespelen maar de viool is ook heel geschikt om mee te starten als beginnende muzikant. Het instrument heeft vier snaren. De klank wordt voortgebracht door de snaren in trilling te brengen. Dit gebeurt met een strijkstok. Lex Oosthoek geeft muziekles in Rotterdam en specifiek lessen in viool. Leerlingen kunnen vanaf 4 jaar al starten met deze muziekles in Rotterdam. Ook volwassenen en senioren zijn van harte welkom. U bent nooit te oud om een nieuw muziekinstrument te leren spelen. Ook als u nog geen notenschrift kunt lezen zijn de muzieklessen van Lex Oosthoek goed te volgen.

Eigen individueel geluid

Lex Oosthoek geeft zijn lessen in het Muziek Onderwijs Centrum (MOC) in Spijkenisse en bij hem thuis in Rotterdam. Lex geeft al vele jaren met plezier vioolles. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als docent maar ook als orkestviolist en dirigent. In zijn lessen gebruikt hij zijn eigen methode waarbij leerlingen in contact komen met hun eigen klant. Luisteren in het moment is daarbij belangrijker dan de techniek. Zo ontwikkelt iedereen zijn eigen individuele geluid.

Contact

Wilt u meer informatie over de vioollessen van Lex Oosthoek? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. De contactgegevens staan op de website. U kunt hier ook een antwoordformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Muziekles Rotterdam