Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Muziekles Spijkenisse

Bent u op zoek naar muziekles in Spijkenisse? Bij Het Muziek Onderwijs Centrum (MOC) in Spijkenisse geven verschillende gediplomeerde muziekdocenten les in verschillende instrumenten. Ieder met hun eigen visie en methode maar bij allemaal staat het plezier in de lessen en in het maken van muziek centraal. Verschillende keren per jaar worden voorspeelavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden treden leerlingen op en laten ze met elkaar horen hoe ver ze gevorderd zijn.

Methode

Lex Oosthoek geeft muziekles in Spijkenisse voor viool. In zijn les maakt hij gebruik van zijn eigen methode waarbij het in contact komen met de eigen klank centraal staat voor leerlingen. Luisteren in het moment is daarbij belangrijker dan de techniek. Zo ontwikkelt iedereen zijn eigen individuele geluid. Want de muziek, dat ben jij!

Docent

Lex Oosthoek geeft al vele jaren met veel plezier muziekles in Spijkenisse. Hij heeft niet alleen veel ervaring als viooldocent maar ook als orkestviolist en dirigent. Hij dirigeerde diverse orkesten en ensembles zoals het Leiderdorps kamerorkest en Het Rotterdams kamerorkest Continuo.

Volwassenen

Er worden verschillende lessen gegeven. Lex Oosthoek richt zich met zijn vioollessen op kinderen en volwassenen. Wilt u als volwassene ook viool leren spelen? Dat kan! U bent nooit te oud om te leren en dat geldt ook voor het leren van een muziekinstrument. Ook als u nog niet bekend met het notenschrift is als het lang geleden is dat u dit heeft gebruikt dan is het mogelijk om vioollessen te volgen.

Muziekles Spijkenisse