Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Vioolles in Rotterdam

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende vioolles in Rotterdam en omgeving? Maak dan kennis met Lex Oosthoek! Hij geeft vioolles aan jong en oud. Op deze website vindt u meer informatie over zijn lessen.

Over de docent

Al vele jaren geeft Lex Oosthoek met veel plezier vioolles in het Muziek Onderwijs Centrum (MOC) in Spijkenisse. Zijn brede ervaring als orkestviolist, docent, en ook als dirigent heeft geleid tot een methode waarbij hij iedere leerling in contact laat komen met zijn eigen klank. De techniek wordt ondergeschikt gemaakt aan het luisteren in het moment, zo ontwikkelt iedereen zijn eigen individuele geluid; de muziek, dat ben jij! De vioolles in Rotterdam is daardoor ook geschikt voor kinderen en volwassenen die nog geen notenschrift kunnen lezen. Dat maakt de viool ook geschikt als zogenaamd instap instrument.

Contact

Kom vooral langs voor een gratis proefles of om een les van een andere leerling bij te wonen. Lex werkt in het MOC op vrijdag en zaterdag. Heeft u een vraag over vioolles in Rotterdam of omstreken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. U vindt mijn contactgegevens op de website. U kunt ook uw vraag stellen via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vioolles in Rotterdam