Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Vioolles Spijkenisse

Bent u op zoek naar vioolles in Spijkenisse dan bent u bij Lex Oosthoek aan het juiste adres. Lex is gediplomeerd docent en naast zijn jarenlange ervaring met vioolles in Spijkenisse heeft hij ook ervaring als orkestviolist en dirigent. Hij geeft zijn lessen in het Muziek Onderwijs Centrum in Spijkenisse. 

Eigen klank

In zijn vioolles in Spijkenisse maakt hij gebruik van zijn eigen methode waarbij het in contact komen met de eigen klank centraal staat voor leerlingen. Luisteren in het moment is daarbij belangrijker dan de techniek. Zo ontwikkelt iedereen zijn eigen individuele geluid. Want de muziek, dat bent jij! De oorsprong van deze benadering is te vinden in de fenomenologie van de muziek van dirigent Sergiu Celibidache. Bij deze benadering wordt het notenschrift en de techniek los gelaten. Hoe de muziek gespeeld of gezongen wordt hangt af van de klankbeleving in het moment. Zonder regels, leidraad of partituur maar alles speelt zich af in het moment.

Ervaring met notenschrift niet vereist

U kunt bij Lex Oosthoek terecht voor vioolles in Spijkenisse voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. Het is niet nodig dat u al ervaring heeft met een ander instrument of al bekend bent met het notenschrift.

Heeft u interesse in vioolles in Spijkenisse? Voor uzelf of uw kind? Neem dan contact met ons op. Het is mogelijk om een vrijblijvende proefles te volgen of een van onze lessen in het MOC bij te wonen zodat u een beter beeld krijgt van de lesmethode.

Vioolles Spijkenisse